Blogbericht

Aan het werk

Hard aan het werk aan “De Wil van Adens Goden”, boek II van De Verloren Stammen van Aden. Op de tafel de printout van de vorige versie (v2) uit 2019. Op het scherm links de tekst van de nieuwe versie (v3), rechts de plot outline (de grijze stukken zijn al verwerkt), midden op de achtergrond het document met nieuwe verhaallijnen/aan te passen personages/enz…, en midden op de voorgrond Keynote NF, de applicatie waarin ik mijn “bijbel” bijhoud (d.w.z. alle canonieke gegevens over personen, groepen, locaties en andere dingen). Elk fluo kleurtje in de outline en de tekst wijst op een beat in een bepaalde verhaallijn.

Ik overweeg mezelf eens een 30″ monitor cadeau te doen ? Op meerdere monitors werken doe ik niet graag; zoals je rechts ziet zet ik mijn laptopscherm zelfs uit wanneer ik op monitor werk