Blogbericht

Biblion review en reuzebestelling

Er zijn inmiddels al een aantal recensies van mijn roman verschenen, maar de belangrijkste recensie voor een onbekende schrijver in ons taalgebied is die van Biblion, de organisatie van Nederlandse openbare bibliotheken. Het is namelijk op basis van die ene recensie dat de Nederlandse bibliotheken beslissen of ze een boek al dan niet inslaan; een goeie recensie kan dus tot een grote bestelling leiden. Nu hoor ik net dat de recensie van “De Schreeuw van de Griffioen” binnen is, en van de ene dag op de andere blijkt inderdaad mijn hele resterende voorraad te zijn opgekocht en is mijn eerste druk dus een maand eerder dan voorzien uitverkocht 🙂 Gelukkig duurt bijdrukken maar enkele dagen!

Het leuke is ook dat ik vanaf nu verslagen zal krijgen over het aantal uitleningen; daar kijk ik al naar uit.

1 Response

  1. Pingback : Log januari 2021 – F.P.G. Camerman