De Schreeuw van de Griffioen

De Verloren Stammen van Aden - Boek I
392 blz – 19,95€
e-book  7,99€
 
Rakuten Kobo
 

De Schreeuw van de Griffioen is een meeslepende historische fantasy die zich afspeelt tijdens de Romeinse invasie in de lage landen.

Achterflaptekst

Generaties lang hebben de Keltische stammen van het noorden alleen maar elkaar bestreden. Nu dwingt een nietsontziende veroveraar uit het zuiden hen tot een wankel bondgenootschap.

Als zoon van een krijgsman moet ook Malderik Boduognati zich in de strijd werpen. Hij ziet een kans op roem, en op een rol in de heldendichten van de barden. De rauwe realiteit van het slagveld leert hem al snel dat de barden vooral onzin verkopen.

Uit de hopeloze situatie wordt een waanzinnig aanvalsplan geboren. De goden maken echter andere plannen, nadat de terugkeer van een verloren gewaande priesteres hen dwingt tot een afrekening met hun eigen verleden.

Een druïde wedijvert met een ovaat om als eerste de wil van de goden te doorgronden. Het is echter aan Ester, de leerlinge van de ovaat, dat de goden visioenen tonen van een door mensen verlaten land …

 

Recensies

 

Bestellen

De Schreeuw van de Griffioen is verkrijgbaar als paperback (392 bladzijden; 19,95€) en als e-boek (7,99€) en dit overal waar er boeken worden verkocht. Via de logo’s van de boekenwinkels hierboven beland je meteen op de juiste pagina.

Wil je graag een getekend exemplaar? Dan kan je het boek ook bestellen bij de auteur. Je betaalt dan wel een verzendkost van 2€/5€ (DPD-punt in België/Nederland) of 4€/8€ (adres in België/Nederland). Gebruik het contactformulier om betaalinstructies te ontvangen. Vul vooral je emailadres goed in, geef meteen ook het adres of pakjespunt op waar je het boek wil ontvangen, en zeg erbij aan wie het moet worden opgedragen (indien niet jezelf).

 

Inkijkexemplaar

 

De kaart

Download de kaart in het boek
en druk zelf een extra exemplaar af

 

De twee munten

Over de twee munten, de zilveren Romeinse denarius en de gouden Nervische stater, die een rol spelen in het verhaal.

 

De cover

Over de zoektocht naar een illustrator
en het ontwerp van de cover.

 

De Verloren Stammen van Aden

“De Schreeuw van de Griffioen” staat als historische roman op zichzelf, maar is ook het eerste deel van De Verloren Stammen van Aden, een science fantasy epos in de traditie van Duin, Het Veelkleurige Land en Helliconia.

Alle volgende delen spelen zich af in een wereld waarin de mensheid is overgeleverd aan vreemde overheersing en goddelijke bemoeizucht.

Het tweede deel, De Wil van Adens Goden, werd gepubliceerd in de lente van 2022.

Het derde deel, De Wil van Adens Gezant, verschijnt in 2024.