De Wil van Adens Goden

De Verloren Stammen van Aden - Boek II

De Wil van Adens Goden gaat verder waar De Schreeuw van de Griffioen ophield en begint met Malderiks ontwaken in een andere wereld. Het is het tweede boek van het science fantasy epos De Verloren Stammen van Aden.

Achterflaptekst

De wereld waarin Malderik ontwaakt, lijkt in niets op wat zijn goden hem hadden voorgespiegeld. Van de serafijnen is er geen spoor meer, en de zonderlinge bewoners zijn hun eigen geschiedenis vergeten.

Niemand had op Malderiks komst zitten wachten, maar nu hij er is, weet iedereen precies hoe ze hem kunnen gebruiken. De een wil hem inlijven in zijn woestijnsekte, de ander spoort hem aan een nieuwe religie te beginnen. De autoriteiten proberen hem voor hun kar te spannen terwijl een rebel juist verwacht dat hij de gevestigde orde onderuithaalt. Alleen het schaduwmeisje Abeni ziet niets in Malderik. Zij wijst zijn hulp schamper af en drukt hem met zijn neus op zijn blinde vlekken.

In een wereld waar alles en iedereen hem vreemd is, dwingen strijdende belangen Malderik om partij te kiezen. Maar wie kan hem helpen de wil van Adens goden te vervullen?

324 blz – 19,95€
e-book  7,99€
 
   Rakuten Kobo
 

Recensies

 

Bestellen

De Wil van Adens Goden is verkrijgbaar als paperback (324 bladzijden; 19,95€) en als e-boek (7,99€) en dit overal waar er boeken worden verkocht. Via de logo’s van de boekenwinkels hierboven beland je meteen op de juiste pagina.

Wil je graag een getekend exemplaar? Dan kan je het boek ook bestellen bij de auteur. Je betaalt dan wel een verzendkost van 2€/5€ (DPD-punt in België/Nederland) of 4€/8€ (adres in België/Nederland). Gebruik het contactformulier om betaalinstructies te ontvangen. Vul vooral je emailadres goed in, geef meteen ook het adres of pakjespunt op waar je het boek wil ontvangen, en zeg erbij aan wie het moet worden opgedragen (indien niet jezelf).

 

Inkijkexemplaar

 

De Verloren Stammen van Aden

“De Wil van Adens Goden” is het tweede boek van De Verloren Stammen van Aden, een science fantasy epos in de traditie van Duin, Het Veelkleurige Land en Helliconia.

Het eerste boek, De Schreeuw van de Griffioen, werd gepubliceerd in november 2020.

Het derde boek, Het Spoor van Adens Gezant, verschijnt in 2024. Het sluit nauw aan bij De Wil van Adens Goden en rondt het eerste deel van de cyclus af.