De Wil van Adens Goden

De Verloren Stammen van Aden - Boek II

Inhoud

De Wil van Adens Goden is het tweede boek van het science fantasy epos De Verloren Stammen van Aden. Het gaat verder waar De Schreeuw van de Griffioen ophield en begint met Malderiks ontwaken in een andere wereld.

 

De wereld waar Malderiks goden hem naartoe hebben gestuurd, lijkt in niets op wat zij hem hadden voorgespiegeld. Van de serafijnen is er geen spoor, en de vreemde bewoners zijn hun eigen geschiedenis vergeten.

Niemand had op Malderiks komst zitten wachten, maar nu hij er is, weet iedereen precies hoe ze hem kunnen gebruiken. De een wil hem inlijven in zijn woestijnsekte, de ander ziet hem als de profeet van een nieuwe religie. Nog anderen proberen hem voor de kar van de religieuze autoriteiten te spannen, of willen juist dat hij de gevestigde orde onderuithaalt.

Alleen het schaduwmeisje Abeni is niet onder de indruk. Zij wijst Malderiks hulp schamper af en drukt hem met de neus op de manipulaties die hij niet wil zien.

In een wereld waar alles en iedereen hem vreemd is, dwingen strijdende belangen Malderik om partij te kiezen. Zijn enige zekerheid is dat een verkeerde keuze zijn hele missie op het spel zou zetten …

 
324 blz – 19,95€
e-book 7,99€
 
   Rakuten Kobo
 

Recensies

 

Bestellen

De Wil van Adens Goden is verkrijgbaar als paperback (324 bladzijden; 19,95€) en als e-boek (7,99€) en dit overal waar er boeken worden verkocht. Via de logo’s van de boekenwinkels hierboven beland je meteen op de juiste pagina.

Wil je graag een getekend exemplaar? Dan kan je het boek ook bestellen bij de auteur. Je betaalt dan wel een verzendkost van 2€/5€ (DPD-punt in België/Nederland) of 4€/8€ (adres in België/Nederland). Gebruik het contactformulier om betaalinstructies te ontvangen. Vul vooral je emailadres goed in, geef meteen ook het adres of pakjespunt op waar je het boek wil ontvangen, en zeg erbij aan wie het moet worden opgedragen (indien niet jezelf).

 

Inkijkexemplaar

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

 

De Verloren Stammen van Aden

“De Wil van Adens Goden” is het tweede boek van De Verloren Stammen van Aden, een science fantasy epos in de traditie van Duin, Het Veelkleurige Land en Helliconia.

Het eerste boek, De Schreeuw van de Griffioen, werd gepubliceerd in november 2020.

Het derde boek, Het Spoor van Adens Gezant, verschijnt in 2024. Het sluit nauw aan bij De Wil van Adens Goden en rondt het eerste deel van de cyclus af.