Blogbericht

Juli & Augustus 2021

Ik ben de voorbije twee maanden maar 13.000 woorden verder geraakt in De Wil van Adens Goden. Half juli kon ik een week niet schrijven en ben ik helemaal uit de flow geraakt, waarna ik een maand lang nauwelijks vooruitgang heb geboekt, o.a. door een korte vakantie in de Vogezen.

Gérardmer

Ik heb gewoon doorgebeten en inmiddels komt de flow gelukkig weer op gang. Ik heb nog vier hoofdstukken te gaan, waarin nog heel wat staat te gebeuren, bijna allemaal nieuwe dingen in deze versie. Ik verwacht ergens in oktober dit manuscript te voltooien, waarna ik meteen aan de volgende versie kan beginnen, want ik weet alweer heel wat dingen die ik nog wil veranderen. Publicatie dit jaar wordt dus moeilijk, want ik herwerk tot ik helemaal tevreden ben met het resultaat.

Overigens verscheen er in juli nog een mooie review van De Schreeuw van de Griffioen in het Antwerpse studentenblad Dwars. Ik citeer:

De schreeuw van de Griffioen is een spannende en ontzettend goed geschreven historische fantasie over Keltische stammenoorlogen en goden met diepgaande personages en een meeslepend plot.