Kortverhalen

Sinds 2015 schrijf ik af en toe een kortverhaal voor een verhalenwedstrijd. Ik zou er graag veel meer schrijven, maar de romans slorpen al mijn tijd op. Op één na zijn al mijn verhalen gepubliceerd. In de toekomst hoop ik er enkele aan te bieden op deze site.

Liefde Roest (2015)
LetterRijn wedstrijd – shortlist
Gepubliceerd in Schaduwkant

Een autoliefhebber gaat op date, maar zijn geliefkoosde Jaguar vertoont verregaande tekenen van jaloezie.

 

Nanotor (2016)
Elfia schrijfwedstrijd – 4e plaats
Gepubliceerd in Fantastische Vertellingen #53

De oprichter van een nanotechbedrijf wordt naar Korea uitgenodigd door een excentrieke miljardair. Hij belandt in een wereld van levensechte robots, tijdsprongen en dodelijke bedrijfsspionage.

 

Nordic Noir

Doelloos (2016)
LetterRijn wedstrijd – 1e plaats
Gepubliceerd in Nordic Noir

Floriaan Meyerman keert terug naar zijn ouderlijke huis in Doel om ultieme wraak te nemen voor de vernietiging van zijn geboortedorp.

 

FV 46

Het Derde Oor (2016)
Fantastels 2016 – 8e plaats en Deviantprijs
Gepubliceerd in Fantastische Vertellingen #46

Een mysterieuze vrouw neemt Uri mee naar een school met kinderen die allemaal dezelfde bijzondere gave hebben als hij. Hij ondekt er dat de wereld heel anders bestuurd wordt dan iedereen denkt, en dat hij nooit meer terug mag naar zijn familie.

 

Onorkon-3 (2016)
Trek Sagae – 19e plaats

De familie van de overleden patriarch Onorkon koopt de naamrechten van een ster om de overledene te eren. De inboorlingen van de enige bewoonde planeet van dat verre zonnestelsel willen echter niet meewerken aan de geplande herdenking.

 

Salome (2017)
LetterRijn wedstrijd – shortlist
Gepubliceerd in Verborgen

De gefrustreerde componist Johan Braems sleept een vreselijk geheim met zich mee, en zijn tienerdochter Salome treitert hem het bloed onder de nagels vandaan om te achterhalen wat het is.

 

Wolkenzoon (2017)
Fantastels 2017 – 6e plaats
Gepubliceerd in Fantastische Vertellingen #50

Een man ontwaakt na een slepende ziekte in een meedogenloos experiment van zijn eigen zoon.

Antibiose (2018)
Godijn Fantasy wedstrijd – 2e plaats
Gepubliceerd in Nachtwakers

In zijn zoektocht naar buitenaardse signalen put een processor het brein waarmee hij verbonden is helemaal uit, blind voor de mogelijke gevolgen.

 

Wat de hel? (2019)
Gepubliceerd in Fantastische Vertellingen #54

Een gezelschap avonturiers raakt opgescheept met een vreemde prediker, die zijn afkeur voor hun seksuele en gewelddadige uitspattingen niet verbergt.