Blogbericht

Wat de hel?

Fantastische Vertellingen #54 is uit, met o.a. mijn verhaal “Wat de hel?” Ik verwees altijd naar dit verhaal als mijn “perverse D&D parodie”, tot een facebook post van Johan Klein Haneveld, van wie overigens ook een verhaal in dit nummer staat, me deed inzien dat ik het ook LitRPG kan noemen, wat natuurlijk beter klinkt 🙂

Ik hoop dat al wie eraan begint ook doorleest tot het eind, waar duidelijk wordt waarom er zo veel perversie in het verhaal zit! De voortreffelijke illustraties zijn van de hand van Gert-Jan van den Bemd en doen het verhaal zo veel eer aan dat ik ze op facebook niet zou kunnen laten zien zonder de toorn van de censoren te riskeren.

Dit verhaal deed overigens mee aan de Harland Awards van vorig jaar en werd daarin roemloos 43e of zo. Volgens het ene jurylid was het een professioneel geschreven juweeltje in zijn genre, maar het andere vond het oppervlakkig en cliché. True story: dat andere jurylid heb ik nadien ingehuurd als redactrice voor mijn roman, want net als sommige personages in dit verhaal ben ik een beetje masochist 😉

Fantastische Vertellingen bestellen doe je hier.