Blogbericht

Zomer 2023

Het Spoor van Adens Gezant, zoals volume 3 van De Verloren Stammen van Aden wellicht gaat heten, is nu 93.000 woorden ver. Er zijn in juli en augustus dus maar 10.000 woorden bijgekomen, máár tijdens enkele regenachtige dagen in Tirol ben ik de eerste hoofdstukken beginnen herschrijven, waardoor de eerste 17.000 woorden van de roman al een versie verder staan. Ik schat nog altijd uit te komen rond de 160.000 .

In Tirol heb ik met mijn zoon enkele mooie bergwandelingen gemaakt vanuit het Ötztal. Vooral de trek naar Hohe Mut (easy) en de beklimming van de Wildes Mannle (beetje technisch) zijn aanraders. We bezochten op de heenweg ook Burg Hohenzollern in Duitsland, en maakten een dagtrip naar Merano in Italië, waarbij vooral de oversteek van de Timmelsjochpas de moeite was.

Half augustus heb ik me weer vol op de tweede helft van Het Spoor van Adens Gezant gestort, maar inmiddels kreeg ik nieuws dat mijn webhost drie maal duurder wordt in oktober, dus ik ga helaas een hoop tijd moeten uittrekken om deze site en m’n andere sites ergens anders onder te brengen.